Gastenboek

 

Grientsveen, zaterdag 20 augustus 2005 

Beste Prin,

Thai koken en "lesgeven"met passie! Erg leuk, lekker, leerzaam en gezellig...Misschien een keer gastles bij ons op het ROC te Eindhoven? Voor mij was 't 'n ware verrassing! Bedankt voor alles, succes in de toekomst en graag tot ziens. Groetjes,

Elke Knapen.

 

Grientsveen, zaterdag 20 augustus 2005

Beste Prin,

Ik had nog nooit kennis gemaakt met de Thaise keuken, maar het was in 1 woord fantastisch. Het was zeer leerzaam en vooral lekker. Het was ook erg leuk dat je zus meegekomen was want die heeft ons dochtertje Meike goed geamuseerd. Ik denk dat we je zeker nog eens zien! Bedankt,

Miranda. 

 

Grientsveen, zaterdag 20 augustus 2005

Lieve Prin,

Boven alle verwachtingen. In 1 woord geweldig. het was alsof we weer in Bangkok aten! Dankjewel.

Marij Knapen.

 

Lieshout, vrijdag 1 juli 2005
 
Beste Prin, 
 
We hebben echt genoten van je kookcursus. We waren enthousiast en zijn het alleen nog maar meer geworden. Je persoonlijkheid is heel warm en dat maakt ook dat het heel prettig is om met jou te werken. Je gaf goede uitleg over de gerechten en het waarom van het gebruik van kruiden; erg nuttig. Het eten was overheerlijk. We hebben echt een heerlijke avond gehad. Heel hartelijk bedankt voor de fijne avond en wellicht tot ziens! 
 
Indra, Akko, Berco en Marjolein.

 

Bakel, 4 juni 2005

Lieve Prin,

De catering waarvoor ik je gevraagd heb ter gelegenheid van mijn 60ste verjaardag en het stoppen met mijn werk, heb je voortreffelijk ingevuld. Mijn gasten waren in opperste vervoering en hebben minimaal 3 keer de spijzen tot zich genomen. Vooral het aanwezig blijven de hele avond en het op orde houden van het buffet heeft veel waardering. Bij een volgende gelegenheid zullen wij niet twijfelen wie wij in gaan huren. Waarderingscijfer door mij te geven is een dikke 10. Nogmaals dank. 

Jac van den Eijnde, Bakel. 

 

Bakel, 4 juni 2005 

Hallo Prin, 

Ook wij hebben erg genoten van de feestavond en je voortreffelijke kookunsten. Zondagavond en maandagavond hebben wij nog heel lekker kunnen nagenieten van de restanten.  Ans wilde voorstellen indien je behoefte hebt om een keer even te evalueren wij dat graag met jullie willen doen. Even een belletje en we kunnen een afspraak maken. 

Groeten, Jac en Ans.

 

Helmond, vrijdag 29 april 2005

Beste Prin,

Zo heerlijk met dat frisse citroengras en daar een beetje pittigheid erbij, fantastisch! Ik ga zeker m'n wokgerechten 'n Thais tintje geven. Bedankt! 

Irene.

 

 CateringTime 4 Thais