Gastenboek

Eindhoven, Augustus 2005.

 

Mijn oosterse eetervaring was altijd beperkt tot de afhaal chinees in Nederland, schuin tegenover mijn huis. Daar heb ik me van laten vertellen dat dit net zoveel met Aziatisch eten te maken heeft als de friture, aan de andere kant van mijn huis gelegen. Een schokkend inzicht uiteraard, dat zowel links als rechts van mijn huis culinair niets met Azie te maken hadden. Dit is zo gebleven totdat een zeer gewaardeerde collega van mij trouwde met zijn Thaise liefde Prin. Eerst zagen we haar alleen op onze talrijke bedrijfsfeestjes, maar later bleek ze ook perfect te kunnen koken en startte ze haar cateringservice. De eerste de beste gelegenheid werd dan ook door mij aangegrepen om onze meeting met aansluitend diner door Prin van time4thais te laten verzorgen. En naast lekker, voedzaam en perfect verzorgd kwam de gastvrouw hoogstpersoonlijk het buffet verzorgen. Zelden zo lekker gegeten. En een mooi bijkomend voordeel is dat de maaltijd prima paste in een calorie arm dieet, waardoor je de volgende dag geen kilo’s bent aangekomen. Kortom, ik beveel time4thais van harte aan en ben er zeker van dat u hier nog talloze malen zult terugkomen…. 
 
Tom van den Berg 
Directeur CIBER Nederland.
 
Deurne, oktober 2005
 
Beste Prin, 
 
De afgelopen week hebben wij nog volop nagenoten van ons feest en zeker ook van jou schitterende buffet. Iedereen die we deze week hebben gesproken maakte volop complimenten over het eten. En wij zijn het van harte met hen eens. Het was werkelijk geweldig. 
 
De combinatie van onverwachte gerechten, die ook nog eens overheerlijk en vers waren klaargemaakt, en jullie professionele presentatie maakten het helemaal af. 
 
Volgens ons hebben veel mensen jou visitiekaartje meegenomen. Wij zullen jou in ieder geval zeker aanbevelen 
 
Met vriendelijke groet, 

 

Kees en Milie Flink, Deurne.
 
 
 
 
 

 

 

 

 CateringTime 4 Thais